fbpx
Select Page
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories

Za spletna naročila nad 70 € je dostava brezplačna. Za nas pakete dostavlja GLS , ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan (če je artikel na zalogi v našem skladišču). Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete v najbližji Mercator trgovini ali na bencinskem servisu Petrol oziroma se glede dostave dogovorite z dostavljalcem GLS-ja po telefonu.

Pošiljanje paketa še isti dan
Artikli naročeni na naši spletni strani gredo na pot v najkrajšem možnem času. Če artikel naročite do 14.00 ure in je na zalogi v našem skladišču, ga odpošljemo še isti dan, v primeru da naročilo opravite po 14.00 uri pa artikel odpošljem naslednji delovni dan. V primeru, da artikla nimamo na zalogi pa je na dostavo potrebno počakati 7-10 dni.

Stroški dostave
Stroški dostave so odvisni od načina plačila, ki ga izberete. Če se odločite za plačilo po povzetju je strošek dostave 4,10€, v tem primeru celoten znesek nakupa plačate samemu poštarju, plačilo pa je možno samo z gotovino. Če se odločite za plačilo s pomočjo kreditnih kartic, Paypala ali nakazilo na TRR potem znaša znesek poštnine 2,40€ in tako celoten znesek nakupa plačate še preden vam GLS dostavi paket. V primeru osebnega dviga pa vam seveda poštnine ne zaračunamo. Same poštnine pa vam prav tako ne zaračunamo v primeru nakupa nad 70€.

Dostava kamorkoli
Pri izpolnjevanju naslova za dostavo upoštevajte delovni čas dostave GLS-ja, ki pakete dostavlja do 16.00 ure. Če vas v tem času ni na vašem naslovu, lahko za dostavo izberete katerikoli drugi naslov (podjetje, pisarna, dijaški, študenstki dom,…). Vaš osebni naslov in naslov za dostavo se lahko razlikujeta.

Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje.
Naše pakete pošiljamo tudi v tujino in sicer v katerokoli državo v Evropi. Cene dostave se razlikujejo in so določene po ceniku GLS-ja, ki je priložen zraven.

Naše podjetje je dobro seznanjeno z vsemi carinskimi in izvoznimi predpisi, ki jih določa Zakon o izvajanju carinskih predpisov Evropske skupnosti.

Prijava na e-novičke!

Si želiš najti vse stvari na enem mestu? Ali pa si želiš prejemati posebne ponudbe, nagrade in popuste namenjene le tebi? 

Vse to in še več, ti ponujamo, če se prijaviš na naše e-novičke. Zato, le pohiti in zaupaj nam svoj e-mail.  

Aja, pa da ne pozabim, ker si nam zaupal/a svoj e-mail te ob tem tudi obdarim z 20% ob naslednjem nakupu. Kodo s popustom dobiš v kratkem na svoj e-mail.

Prijava na e-novičke!

Prijava je bila uspešna!