fbpx
Select Page
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories

IGRAČE

14 DNEVNA GARANCIJI

NA VRAČILO BREZ VPRAŠANJ

BREZPLAČNA POŠTNINA

ZA NAROČILO NAD 70€
}

HITRA DOSTAVA

ODPOSLANO ŠE ISTI DAN, VELJA ZA NAROČILA ODDANA DO 14. URE

VAREN NAKUP

VAŠI PODATKI SO VAROVANI

NAŠA PONUDBA

 
bruder traktor john deere 3050

BRUDER

ustvarjalni set 3

USTVARJAJMO

Igrače

Zabavne, poučne in kakovostne igrače za majhne in tudi malce večje otroke. Iščete darilo za rojstni dan? Darilo za božič? Igračo, s katero se bodo vaši otroci sami zabavali dolge ure? Igračo, ob kateri se bodo tudi nekaj naučili? Za vas smo izbrali nekaj najboljših igrač različnih kategorij in uveljavljenih svetovnih proizvajalcev.  Ne glede na to, ali iščete igrače za fante ali igrače za punce, boste v naši ponudbi našli marsikaj zanimivega.

Splošno o naši ponudbi igrač

Trg igrač je danes izjemno raznolik, konkurenca pa huda. Zaradi tega se v poplavi vseh možnosti včasih kar težko znajdemo. Da vam olajšamo iskanje igrač, smo za vas izbrali nekaj najbolj kakovostnih, sodobnih in privlačnih. Razdelili smo jih v več kategorij, da bo brskanje lažje: ustvarjajmo, Bruder, Playmobil in ostale igrače.

Zakaj je kupovati pri nas tako prijetno?

Poleg izbrane ponudbe igrač za vaše zadovoljstvo skrbimo tudi s posebnimi dodatnimi storitvami. Denimo s 14-dnevno možnostjo vračila brez vprašanj, če z naročenim niste zadovoljni. Ali pa z brezplačno poštnino za vsa večja naročila (nad 70 €). Gotovo boste veseli (še bolj pa vaši otroci) tudi hitre dostave. Artikle, naročene do 14. ure, namreč odpošljemo še isti dan. In pri nas ste lahko tudi povsem brezskrbni glede nakupa na spletu, saj skrbno varujemo vaše podatke in tako zagotavljamo varen nakup.

Sedaj pa se brezskrbno potopite v čudoviti svet igrač iz izberite tiste, ki bodo najbolj razveselile vaše najmlajše. Tudi mi želimo, da se pri igri neizmerno zabavajo in marsikaj naučijo. Njihovo veselje je tudi naše veselje. Če pa pri nakupu morda potrebujete pomoč ali nasvet, se brez zadržkov obrnite na nas prek telefona ali e-pošte.

Prijava na e-novičke!

Si želiš najti vse stvari na enem mestu? Ali pa si želiš prejemati posebne ponudbe, nagrade in popuste namenjene le tebi? 

Vse to in še več, ti ponujamo, če se prijaviš na naše e-novičke. Zato, le pohiti in zaupaj nam svoj e-mail.  

Aja, pa da ne pozabim, ker si nam zaupal/a svoj e-mail te ob tem tudi obdarim z 20% ob naslednjem nakupu. Kodo s popustom dobiš v kratkem na svoj e-mail.

Prijava na e-novičke!

Prijava je bila uspešna!