fbpx
Select Page
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories

lasulje

Pustne lasulje so odličen dodatek, ki ga lahko uporabite skupaj s pustnimi kostumi ali brez. Pustne lasulje so nekako popularne skozi celotno leto. Še najbolj seveda v zimskem času, ko pride na vrsto čas pustnih rajanj in karnevalov. Seveda pa se lasulje uporabljajo veliko tudi med letom za razne zasebne zabave, ki imajo določeno tematiko ali za razne prireditve. Pustni karnevali in povorke so nastali z namenom, da pustne maske in šeme preženejo zimo in prikličejo pomlad. Naše lasulje so vse narejene iz umetnih materialov. Lasulje iz naravnih materialov pri nas na žalost niso na voljo, le te boste našli v kakšnih specializiranih trgovinah. Lasulje so kvalitetno narejene in ne izgubljajo las. Ravno tako imajo veliko las, ne tako kot nekatere lasulje, kjer se potem vidi vmes kakšna luknja. Pustne lasulje so enostavne za uporabo. Najprej svoje lase spnete v čop in ta čop potem razporedite po zgornji površini glave. Tako, da ko nataknete lasuljo se vaši lasje skrijejo spodaj. Seveda je to malce težji podvig za tiste, ki imate zelo dolge lase in ki imate pred vsem veliko las. Kot smo že omenili so lasulje narejene iz umetnih materialov, zato razno umivanje las, sušenje s fenom in česanje z glavnikom ni ravno priporočljivo. Lasulja se lahko poškoduje v primeru umivanja z vodo, za kar ne odgovarjamo. Na voljo imamo kar lepo število različnih lasulj. Lasulje so na voljo v različnih barvah, dolžinah in oblikah. Določene lasulje imajo zraven tudi razne dodatke na glavi, kot so lasulja za hudičko ali hudiča, ki ima zgoraj še manjše rdeče rogove. Ali lasulja za indijanko, ki ima zraven še trak okoli glave za katerega je zataknjeno pero v različnih barvah. Ali lasulja za angelčka, ki ima zgoraj še velik srebrn angelski sij. Skratka pri nas boste našli lasuljo za vse okuse in želje in lasulje vas ne bodo razočarale.

Prijava na e-novičke!

Si želiš najti vse stvari na enem mestu? Ali pa si želiš prejemati posebne ponudbe, nagrade in popuste namenjene le tebi? 

Vse to in še več, ti ponujamo, če se prijaviš na naše e-novičke. Zato, le pohiti in zaupaj nam svoj e-mail.  

Aja, pa da ne pozabim, ker si nam zaupal/a svoj e-mail te ob tem tudi obdarim z 20% ob naslednjem nakupu. Kodo s popustom dobiš v kratkem na svoj e-mail.

Prijava na e-novičke!

Prijava je bila uspešna!