fbpx
Select Page
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories

moški pustni kostumi

V tej kategoriji smo zbrali številne pustne kostume, ki so bolj primerni za moške. Seveda se vsako leto najdejo tudi kakšne ženske, ki se bolj za hec kot ne, oblečejo v moške kostume. In seveda tudi obratno, številni moški se oblečejo v ženske kostume za hec. Kostumi, ki jih imamo na voljo so v večini vsi narejeni iz 100% poliestra. Vsak kostum ima v pasu elastiko, ki je prilagodljiva. Velikosti kostumov so čisto različne vse od L, XL in do univerzalne velikosti. Univerzalna naj bi ustrezala večini ljudi. Kot smo že omenili imajo kostumi v pasu elastiko in so prav tako raztegljivi. Moški pustni kostumi vsebujejo številne televizijske like kot so Asterix in Obelix, Elvis Prisley in podobni. Poleg televizijskih likov pa imamo na voljo tudi številna nad naravna bitja kot so batman, super heroj, super man in podobni. Številne moške kostume imamo na voljo tudi v otroški ali ženski različici. To je primerno pred vsem za vse tiste, ki bi si želeli imeti enak kostum z ostalimi družinskimi člani ali prijatelji. Eden izmed takih kostumov je na primer mušketir, ki ga najdete tako v zavihku otroški pustni kostumi, ženski pustni kostumi in moški pustni kostumi. Kostume uvažamo iz različnih držav kot so Španija, Italija in Kitajska. Cene kostumov so zelo različne in se gibljejo vse od 4,90€. Odvisno kakšen kostum si želite in kaj vam je všeč. Kostumi se večinoma uporabljajo v zimskem času za razne pustne karnevale in povorke. Ti se dogajajo na območju celotne Slovenije. Njihov namen je pregnati zimo in priklicati pomlad. Seveda pa se veliko kostumov uporablja tudi čez leto na raznih tematskih zabavah. Če pa govorimo o otrocih pa so kostumi pri njih popularnih skozi vse leto, saj se na ta način igrajo in spoznavajo različne vloge. Kostume vam dostavimo izredno hitro po navadi je to že naslednji delovni dan.

Prijava na e-novičke!

Si želiš najti vse stvari na enem mestu? Ali pa si želiš prejemati posebne ponudbe, nagrade in popuste namenjene le tebi? 

Vse to in še več, ti ponujamo, če se prijaviš na naše e-novičke. Zato, le pohiti in zaupaj nam svoj e-mail.  

Aja, pa da ne pozabim, ker si nam zaupal/a svoj e-mail te ob tem tudi obdarim z 20% ob naslednjem nakupu. Kodo s popustom dobiš v kratkem na svoj e-mail.

Prijava na e-novičke!

Prijava je bila uspešna!