fbpx
Select Page
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories

otroški pustni kostumi

Le kateri otrok si ne želi, vsaj za en dan obleči, pustnega kostuma svojega najljubšega risanega junaka? Pustni kostumi bi lahko spadali tudi pod kategorijo igrač, saj se otroci z veseljem oblečejo v kostum tudi kadar ni pusta. Kostumi odločno pripomorejo k spodbujanju otroške domišljije in spodbujajo igranje različnih vlog. Pri nas imamo res pestro ponudbo vseh možnih pustnih kostumov, ki si jih zaželite. Vsi pustni kostumi so narejeni iz poliestra in so raztegljivi. V pasu imajo po navadi vsi elastiko, tako da pri velikostih ne bi smelo biti težav. Za vsak pustni kostum posebej imamo napisane v kakšni velikosti je na voljo. Pri velikostih je bolje, da upoštevate same mere kostumov in ne leta, saj so otroci lahko isto stari, veliki pa po navadi niso vsi enako. Napisane imate točne mere velikosti, obseg bokov, obseg prsi in obseg pasu. Pri vseh pustnih kostumih in dodatkih imamo seveda tudi možnost vračila ali menjave velikosti, če je le ta tudi na voljo. V primeru, da želite določen kostum in trenutno ni na zalogi, nas lahko pokličete, ker se velikokrat zgodi, da imamo kostum vseeno kje še na zalogi. V primeru, da vam kostum ne ustreza in ne želite menjave, pa vam bomo v najkrajšem možnem času tudi povrnili kupnino. Izbirate lahko med več kot sto različnimi kostumi tako za otroke, kot tudi za odrasle. Kar nekaj kostumov imamo na voljo tudi po izredno nizkih cenah, kot jih ne boste našli nikjer. Na voljo imamo kostume različnih živali kot so kuža, tiger, lev, miška in podobni. Fantje so po navadi bolj ljubitelji raznih super junakov kot so batman, superman ali spiderman. Dekleta pa imajo najraje razne princeske, morske deklice, med bolj priljubljenimi pa sta tudi glavna lika iz risanke Ledeno kraljestvo Elsa in Ana. Za vsak okus se najde kakšen otroški pustni kostum, ki vas ne bo razočaral. Za vse dodatne informacije pa smo vam vedno na voljo tudi po telefonu ali emailu.

Prijava na e-novičke!

Si želiš najti vse stvari na enem mestu? Ali pa si želiš prejemati posebne ponudbe, nagrade in popuste namenjene le tebi? 

Vse to in še več, ti ponujamo, če se prijaviš na naše e-novičke. Zato, le pohiti in zaupaj nam svoj e-mail.  

Aja, pa da ne pozabim, ker si nam zaupal/a svoj e-mail te ob tem tudi obdarim z 20% ob naslednjem nakupu. Kodo s popustom dobiš v kratkem na svoj e-mail.

Prijava na e-novičke!

Prijava je bila uspešna!