fbpx
Select Page
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories

PILOT

Le kdo ne pozna svetovno priznane znamke Pilot. Gre za izredno kvalitetno izdelana pisala. Pisala imajo posebno grip držalo, ki omogočajo pravilno držo med pisanjem in nobenih bolečin tudi po daljšem pisanju. Izbirate lahko med različnimi vrstami pisal, razlika je pred vsem v konici samega pisala in ali je črnilo tako, ki se lahko kasneje tudi izbriše ali ne. Pilot pisala so primerna za vse generacije tako za mlajše, ki še hodijo v šolo, kot tudi za starejše, ki delajo v raznih pisarnah ali doma. Na voljo imamo številne barve. Posebnost pisal je tudi ta, da ko imate enkrat pisalo, lahko kasneje dokupite samo polnilo. Se pravi pisalo ostane enako in ga kupite samo enkrat, potem pa, ko porabite črnilo enostavno samo še dokupite novo črnilo in ga zamenjate. Menjava črnila je izredno enostavna, samo odvrtite zgornji del pisala vzamete ven staro črnilo in ga zamenjate z novim. Posebnost na naši strani je tudi ta, da pri nakupu več kosov pisal lahko dobite še dodatni popust, zato se vam nakup res izplača.    

 

Prijava na e-novičke!

Si želiš najti vse stvari na enem mestu? Ali pa si želiš prejemati posebne ponudbe, nagrade in popuste namenjene le tebi? 

Vse to in še več, ti ponujamo, če se prijaviš na naše e-novičke. Zato, le pohiti in zaupaj nam svoj e-mail.  

Aja, pa da ne pozabim, ker si nam zaupal/a svoj e-mail te ob tem tudi obdarim z 20% ob naslednjem nakupu. Kodo s popustom dobiš v kratkem na svoj e-mail.

Prijava na e-novičke!

Prijava je bila uspešna!