fbpx
Select Page
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
KAKO VEM, ČE JE IZDELEK NA ZALOGI?

Če zraven izdelka piše na voljo, potem imamo artikel na zalogi v skladišču. V primeru, da zraven piše preveri zalogo nas kontaktirajte na email info@ugodninakupi.si in preverili bomo ali imamo izdelek na zalogi, ali pa ga bomo dobavili v najkrajšem možnem času.

KAKŠEN JE STROŠEK DOSTAVE?

Izdelek vam dostavimo preko GLS-ja, strošek dostave pa znaša 3,70€, razen v primeru, da ste opravili nakup nad 70€, v tem primeru vam strošek dostave krijemo mi.

KAKO HITRO BOM DOBIL PAKET?

Če imamo izdelek na zalogi vam ga dostavimo v roku 1-2 dni, v primeru, da pa moramo izdelek še dobaviti, lahko dostava traja malo več, vendar ne več kot 10 dni.

V KATEREM PRIMERU LAHKO IZDELEK VRNEM?

V primeru, da ste po pošti dobili poškodovani izdelek nam to takoj sporočite na email naslov ali pa nas pokličite. Izdelek vam bomo zamenjali ali pa vam, na vašo željo, vrnili denar. Če ste za poškodbo izdelka krivi vi za to ne odgovarjamo. Izdelek lahko v roku 15 dni od prevzema vrnete brez razloga, pri čemer stroške pošiljanja krijete sami. V primeru, da vam ne ustreza velikost izdelka, da rabite večjo številko ali manjšo, vam izdelek prav tako zamenjamo.

NA KATERI NASLOV VRNEM IZDELEK?

Vse izdelke vračate na naslov Rusjanova 2, 1235 Radomlje, kjer imamo skladišče in ne na naslov kjer ima podjetje sedež.

KAKO SE REGISTRIRAM?

Če se žeilte registrirati in ste nov uporabnik, kliknete v desnem kotu zgoraj prijava ali vaš račun. Na levi strani imate imate napisano ustvari račun in spodaj pod tem vnesete svoj email. Zatem samo sledite navodilom in izpolnete svoje osebne podatke, ki jih bomo skrbno varovali. Če ste se uspešno registrirali boste dobili na svoj email povratni odgovor.

KAKO OPRAVIM NAKUP?

Ko si izberete izdelek, ki ga želite kupiti, kliknete desno od njega kjer piše dodaj v košarico ali dodaj na seznam. Izdelek se vam pojavi v vaši košarici, kje imate lahko hkrati več izdelkov. Cene v košarici se vam sešetevajo sproti.

Ko se odločite za nakup kliknete v košarici nakup. Če ste se na naši strani že registrirali potem na desni strani samo napišete vaš e-mail in geslo, če pa ste nov uporabnik se na levi strani registrirate. Naslednji korak je, da določite naslov, kamor vam bomo izdelek poslali. Lahko je to isti naslov, ki ste ga vpisali ob registraciji, lahko pa vpišete drug naslov. Sledi dostava kjer morate obkljukati, da se strinjate s spolšnimi pogoji, objavljenimi na spletni strani Zadnji korak pa je, da si izberete način plačila. Plačate lahko po povzetju, preko UPN naloga ali pa preko Paypala.

Prijava na e-novičke!

Si želiš najti vse stvari na enem mestu? Ali pa si želiš prejemati posebne ponudbe, nagrade in popuste namenjene le tebi? 

Vse to in še več, ti ponujamo, če se prijaviš na naše e-novičke. Zato, le pohiti in zaupaj nam svoj e-mail.  

Aja, pa da ne pozabim, ker si nam zaupal/a svoj e-mail te ob tem tudi obdarim z 20% ob naslednjem nakupu. Kodo s popustom dobiš v kratkem na svoj e-mail.

Prijava na e-novičke!

Prijava je bila uspešna!