fbpx
Select Page
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories

pust

14 DNEVNA GARANCIJI

NA VRAČILO BREZ VPRAŠANJ

BREZPLAČNA POŠTNINA

ZA NAROČILO NAD 70€
}

HITRA DOSTAVA

ODPOSLANO ŠE ISTI DAN, VELJA ZA NAROČILA ODDANA DO 14. URE

VAREN NAKUP

VAŠI PODATKI SO VAROVANI

PUSTNI KOSTUMI

Pustni kostumi so vsako leto najbolj popularni v času zime. Ko po celotni Sloveniji po vseh mestih, potekajo razni pustni karnevali in povorke. Namen oblačenja v pustne kostume je ta, da bi maske in kostumi pregnali zimo in priklicali pomlad. V pustne kostume in maske se oblečejo vsi tako fantje, kot tudi dekleta različnih starosti. Seveda to najbolj obožujejo otroci a na povorkah ne manjka niti babic in dedkov, ki si z veseljem oblečejo pustni kostum vsaj za en dan. Je vsako leto čas rajanja, veseljačenja, pustnih šem in norčij. Vsi že nestrpno pričakujemo pomlad in se z veseljem in rajanjem poslavljamo od zime, ki nas obdaja. To pa tudi še ni vse, pust, vsem nam omogoča, da se vsaj za en dan prelevimo oz. skrijemo za pustno šemo ter postanemo tisto, kar si želimo biti. To je torej čas, ko šeme prevzamejo oblast.

V naši spletni trgovini lahko tako najdete vse, kar potrebujete, da bo vaša šema izpadla najboljše. Na voljo imamo več kot 200 različnih pustnih kostumov, ki so na voljo tako za odrasle, kot tudi za otroke. Seveda pa ne smemo pozabiti niti na pustne lasulje in pustne dodatke, ki jih imamo ravno tako na voljo več kot 200 različnih. Tako, da se za vsak okus najde nekaj. Naši kostumi so kvalitetno narejeni in vas ne bodo razočarali. Dostava na naši spletni strani poteka dokaj hitro, kar pomeni, da kostum navadno prejmete že naslednji delovni dan. Prav tako imamo kostume na voljo po res ugodnih cenah, kot jih ne boste našli nikjer. Izberete lahko svojo masko ali pa si skupaj z družino in prijatelji ustvarite skupinsko masko. Na voljo imamo številne kostume, ki jih lahko najdete tako med ženskimi pustnimi kostumi, kot tudi med moškimi pustnimi kostumi in otroškimi pustnimi kostumi. Eden izmed takih primerov je indijanka, ki je na voljo za moške, ženske, fante in dekleta. Zraven lahko izberete še lasuljo, perjanico in sekiro, ki je seveda plastična. Pustni kostumi so tako primerni za vse družinske člane.

Prijava na e-novičke!

Si želiš najti vse stvari na enem mestu? Ali pa si želiš prejemati posebne ponudbe, nagrade in popuste namenjene le tebi? 

Vse to in še več, ti ponujamo, če se prijaviš na naše e-novičke. Zato, le pohiti in zaupaj nam svoj e-mail.  

Aja, pa da ne pozabim, ker si nam zaupal/a svoj e-mail te ob tem tudi obdarim z 20% ob naslednjem nakupu. Kodo s popustom dobiš v kratkem na svoj e-mail.

Prijava na e-novičke!

Prijava je bila uspešna!