- 5%

ŠOLSKI ROKOVNIK NA MESTA SREČNO ZDAJ

9,49  vklj. z DDV

Ni na zalogi

ŠOLSKI ROKOVNIK NA MESTA SREČNO ZDAJ

Je šolski pripomoček znanega proizvajalca šolskih pripomočkov Učila, ki ga potrebuje vsak otrok, ki hodi v šolo. Z njim se bo naučil pravilno organizirati svoje šolske in obšolske obveznosti.

Vsak teden v letu je v tem šolskem rokovniku napisan na 2 strani, zato je možno za vsak dan napisati veliko različnih informacij. V tem rokovniku je priloženih več kot 200 nalepk in 2 bralni znamenji, ki jih lahko uporabite za označevanje poljubnih tednov ali dni. Na zadnji platnici rokovnika je poseben žep za shranjevanje. V rokovniku so posebne stranice, namenjene označevanju rojstnih dni, izdelavi seznamov najljubših filmov, knjig ter še mnogo drugih zanimivih informacij. Skozi listanje rokovnika vas bodo spremljale različne motivacijske ter komične povedi, ki so namenjene vašem razvedrilu. Ta rokovnik ima črne in roza črte ter napis: ” Na mesta srečno zdaj”. Skozi zapisovanje v ta rokovnik se boste zabavali bolj kot s kakršnim koli drugim. Preizkusite sami.

Vsebina izdelka ŠOLSKI ROKOVNIK NA MESTA SREČNO ZDAJ:

  • je kvaliteten šolski rokovnik, v katerem bodo organizirane vse šolske in obšolske obveznosti,
  • priloženih je več kot 200 nalepk in 2 bralni znamenji, ki so namenjene označevanju poljubnih dogodkov,
  • na zadnji stranici ima žep za shranjevanje,
  • vsebuje posebne stranice, ki so namenjene označevanju rojstnih dni, izdelavi seznamov in mnogo drugih zanimivih informacij,
  • v rokovniku so zapisane tudi številne motivacijske ter komične povedi, ki vas bodo navduševale,
  • v tem rokovniku je koledar za šolsko leto 2021/2022.