Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Uncategorized
Indijanec Rubies
On Sale
Sale!
%
Off
31
Save €8
8€
8

Indijanec Rubies

Vsebina: hlače, brezrokavnik, pas ter trak s perjem. Na voljo so 3 velikosti S, M in L

Šifra: 901375

25,90 17,90 vklj. z DDV

Počisti

Opis

Indijanec Rubies je otroški pustni kostum, ki je namenjen fantom. Kostum indijanec Rubies vsebuje dolge rjave hlače, ki segajo do tal in imajo našitke ob straneh. Zraven dobite še brezrokavnik, ki je enake barve, kot so same hlače. Poleg obleke dobite zraven tudi pas in rjavi trak, ki ima zataknjeno perje, kot so ga imeli pravi indijanci. Če vam ta kostum ni preveč všeč, pa imamo pod zavihkom otroški pustni kostumi še nekaj podobnih kostumov. Enega izmed kostumov indijanec si lahko ogledate tudi tukaj INDIJANEC OTROŠKI

Kostum je na voljo v 3 različnih velikostih in sicer S (3-4 leta), M (5-7 let) ter L (8-10 let). Za lažjo predstavo o samih velikostih, smo vam spodaj prilepili tudi tabelo velikosti, kjer lahko preverite točne mere kostuma. Napisano imate točno višino, za katero je primerna posamezna velikost, ter obseg pasu. Predlagamo vam, da se raje osredotočite na višino otroka, kot pa da upoštevate starost otroka. Otroci so že lahko enako stari, ni pa nujno, da so tudi vsi enako veliki in ne ustrezajo tem meram. Če vam kostum ne ustreza ga lahko brez problema tudi vrnete ali zamenjate.

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let, zaradi možnosti zaužitja manjših delcev. Izdelek ne uporabljati v bližini ognja.

TABELA VELIKOSTI

Dodatne informacije

Velikost

, ,

Morda vam bo prav tako všeč…

Prijava na e-novičke!

Si želiš najti vse stvari na enem mestu? Ali pa si želiš prejemati posebne ponudbe, nagrade in popuste namenjene le tebi? 

Vse to in še več, ti ponujamo, če se prijaviš na naše e-novičke. Zato, le pohiti in zaupaj nam svoj e-mail.  

Aja, pa da ne pozabim, ker si nam zaupal/a svoj e-mail te ob tem tudi obdarim z 20% ob naslednjem nakupu. Kodo s popustom dobiš v kratkem na svoj e-mail.

Prijava na e-novičke!

Prijava je bila uspešna!