Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Uncategorized
Morska deklica Rubies
On Sale
Sale!
%
Off
26
Save €4
4€
4

Morska deklica Rubies

Vsebina: enodelna daljša obleka. Na voljo so 3 velikosti S, M in L

Šifra: 620502

19,90 14,90 vklj. z DDV

Počisti

Opis

Morska deklica Rubies je licenčni pustni kostum, ki je namenjen dekletom. Kostum vsebuje enodelno daljšo obleko, ki pa je brez rokavov. Spodaj ima narejeno, kot neko plavut morske deklice iz tila. Kostum morska deklica Rubies je v modri in svetlo vijolični barvi. Poleg tega kostuma pa imamo na voljo še kar nekaj podobnih kostumov, ki jih najdete v zavihku otroški pustni kostumi. Kostum je trenutno na voljo po super znižani ceni. Ker se uporablja večinoma v zimskem času, je priporočljivo, da ste spodaj toplo oblečeni.

Kostum je na voljo v 3 različnih velikostih in sicer S (3-4 leta), M (5-7 let) ter L (8-10 let). Spodaj imate za lažjo predstavo tudi tabelo velikosti, kjer lahko preverite točne mere samega kostuma. Napisano imate točno starost otroka, višino otroka v centimetrih ter obseg pasu. Predlagamo vam, da se raje osredotočite na velikost otroka, kot pa na starost otroka. Otroci so lahko enako stari, ni pa nujno, da so vsi tudi enako veliki. Če rabite še kakšno pomoč pri izbiri velikosti, pa nas lahko tudi pokličete, da vam svetujemo. Če vam naročeni kostum ne ustreza, ga lahko zamenjate za drugo velikost ali vrnete po želji.

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let, zaradi možnosti zaužitja manjših delcev. Izdelek ne uporabljati v bližini ognja.

TABELA VELIKOSTI

Dodatne informacije

Velikost

, ,

Morda vam bo prav tako všeč…

Prijava na e-novičke!

Si želiš najti vse stvari na enem mestu? Ali pa si želiš prejemati posebne ponudbe, nagrade in popuste namenjene le tebi? 

Vse to in še več, ti ponujamo, če se prijaviš na naše e-novičke. Zato, le pohiti in zaupaj nam svoj e-mail.  

Aja, pa da ne pozabim, ker si nam zaupal/a svoj e-mail te ob tem tudi obdarim z 20% ob naslednjem nakupu. Kodo s popustom dobiš v kratkem na svoj e-mail.

Prijava na e-novičke!

Prijava je bila uspešna!