Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Uncategorized
Power Ranger
On Sale
Sale!
%
Off
18
Save €6
6€
6

Power rangers

Vsebina: enodelna obleka, maska. Na voljo je samo velikost S.

Šifra: 901364

34,90 28,90 vklj. z DDV

Počisti

Opis

Power Rangers je otroški pustni kostum, ki je bolj primeren za fantke. Kostum izberejo pred vsem otroci, ki radi gledajo risanko, kjer je eden izmed glavnih junakov tudi tale rdeči ranger. Power rangers je licenčni kostum zato je tudi malce dražji. Kostum vsebuje enodelno dolgo obleko, ki ima tako dolge rokave, kot tudi dolge hlače. Obleka je rdeče barve s črnimi in zlatimi dodatki. Obleka ima narisan zlati pas, zraven pa dobite tudi plastično rdečo masko. Maska se s pomočjo elastike nadene na glavo.

Kostum je na voljo le še v eni velikosti in to je velikost S 3-4 leta. V spodnji tabeli lahko preverite točne mere samega kostuma. V tabeli imate napisana leta otroka in za kakšno višino ter obseg pasu je katera velikost primerna. Bolje, da upoštevate koliko je vaš otrok velik in ne koliko je star, ker niso vsi otroci pri isti starosti tudi iste višine. Če imate še kakšno vprašanje glede samih velikosti, nas lahko tudi pokličete, da vam pomagamo pri izbiri. V primeru, da vam naročena velikost ne ustreza jo brez problema zamenjamo za drugo velikost ali drug kostum.

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let, zaradi možnosti zaužitja manjših delcev. Izdelek ne uporabljati v bližini ognja.

TABELA VELIKOSTI

Dodatne informacije

Velikost

Morda vam bo prav tako všeč…

Prijava na e-novičke!

Si želiš najti vse stvari na enem mestu? Ali pa si želiš prejemati posebne ponudbe, nagrade in popuste namenjene le tebi? 

Vse to in še več, ti ponujamo, če se prijaviš na naše e-novičke. Zato, le pohiti in zaupaj nam svoj e-mail.  

Aja, pa da ne pozabim, ker si nam zaupal/a svoj e-mail te ob tem tudi obdarim z 20% ob naslednjem nakupu. Kodo s popustom dobiš v kratkem na svoj e-mail.

Prijava na e-novičke!

Prijava je bila uspešna!