fbpx
Select Page
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Egipčan
On Sale
Sale!
%
Off
14
Save €3
3€
3

Egipčan

Vsebina: kratka obleka, pas, ovratnik ter klobuk, velikost L in XL

Šifra: 900950

21,90 18,90 vklj. z DDV

Počisti

Opis

Egipčan

Je moški pustni kostum, ki je na voljo tudi v izvedbi za ženske, tako, da se po želji lahko oblečete enako s partnerjem. Kostum egipčan vsebuje kratko obleko v črni barvi, ki ima prav tako tudi kratke rokave. Poleg obleke dobite zraven tudi moder pas ter moder ovratnik. To pa še ni vse zraven kostuma spada tudi pokrivalo za na glavo. Pokrivalo je v enakih barvah kot pas in ovratnik in je videti enako, kot so ga imeli egipčani v starih časih.

Kostum je v celoti narejen iz materiala poliester in je izredno raztegljiv. Kostum pa ni prav posebno topel, tako da je v hladnejših dneh priporočljivo, da spodaj pod njim oblečete še kaj toplega. Kot smo že napisali imate lahko skupinsko masko z vašo boljšo polovico in kostum egipčanka si lahko ogledate tudi tukaj EGIPČANKA .

Med kostumi pa boste našli še kar nekaj takih, ki jih ravno tako lahko kombinirate skupaj z vašo boljšo polovico.

Kostum je na voljo kar v dveh različnih velikostih in sicer sta to L in XL. Spodaj smo vam za lažjo predstavo prilepili tabelo velikosti, kjer lahko preverite točne mere samega kostuma. Velikost XL ni opisana v tabeli njene mere so višina 186 cm, obseg bokov 124 cm in obseg pasu 112.

 

TABELA VELIKOSTI

Dodatne informacije

Velikost

,

Morda vam bo prav tako všeč…

Prijava na e-novičke!

Si želiš najti vse stvari na enem mestu? Ali pa si želiš prejemati posebne ponudbe, nagrade in popuste namenjene le tebi? 

Vse to in še več, ti ponujamo, če se prijaviš na naše e-novičke. Zato, le pohiti in zaupaj nam svoj e-mail.  

Aja, pa da ne pozabim, ker si nam zaupal/a svoj e-mail te ob tem tudi obdarim z 20% ob naslednjem nakupu. Kodo s popustom dobiš v kratkem na svoj e-mail.

Prijava na e-novičke!

Prijava je bila uspešna!