fbpx
Select Page
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Pivo

Pivo

Vsebina: enodelna obleka v obliki piva, velikost L in XL

Šifra: 901394

17,90 vklj. z DDV

Počisti

Opis

Pivo

Je moški pustni kostum, ki pa ga seveda po želji lahko oblečejo tudi ženske. Zraven k temu kostumu se lepo poda kostum Pica, ki pa ga najdete med ženski pustnimi kostumi. Kostum pivo vsebuje enodelno obleko, ki sega nekje do kolen in je brez rokavov. Spodaj lahko oblečete dolge jeans ali črne hlače ter belo majico z dolgimi rokavi, kot je na sliki. Obleka je v obliki piva in ima izrez za obraz. Obleka je zelene barve in ima spredaj napisa I love beer, kar pomeni rad imam pivo.

Obleka je idealna za vse tiste, ki želite malo izstopati in ne želite imeti klasičnega kostuma, kot ga ima večina. Zelo primerna je tudi za skupinsko masko, če iščete nekaj izvirnega. Dobra ideja za skupinsko masko je tudi, da se polovica skupine obleče v ta kostum, druga polovica skupine pa se lahko obleče v kostum pica. Kostum pica ravno tako najdete na naši spletni strani PICA

Kostum je na voljo v dveh različnih velikostih in sicer L in XL. Spodaj imate priloženo tabelo velikosti, kjer lahko preverite točne mere kostuma. Nekaj kostumov nam je ostalo še v univerzalni velikosti, kar pa spada pod velikost L po tej tabeli. Velikosti kostumov so malo večje, kot je po navadi velikost L.

 

TABELA VELIKOSTI

Dodatne informacije

Velikost

,

Morda vam bo prav tako všeč…

Prijava na e-novičke!

Si želiš najti vse stvari na enem mestu? Ali pa si želiš prejemati posebne ponudbe, nagrade in popuste namenjene le tebi? 

Vse to in še več, ti ponujamo, če se prijaviš na naše e-novičke. Zato, le pohiti in zaupaj nam svoj e-mail.  

Aja, pa da ne pozabim, ker si nam zaupal/a svoj e-mail te ob tem tudi obdarim z 20% ob naslednjem nakupu. Kodo s popustom dobiš v kratkem na svoj e-mail.

Prijava na e-novičke!

Prijava je bila uspešna!