Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Uncategorized
Škof
On Sale
Sale!
%
Off
16
Save €2
2€
2

Škof

Vsebina: dolga obleka, ogrinjalo ter klobuk, velikost UNI

Šifra: 901389

18,90 15,90 vklj. z DDV

Počisti

Opis

Škof

Je moški pustni kostum, ki je primeren za vse, ki bi se radi za en dan oblekli kot so oblečeni škofje ali duhovniki. Če vam ta kostum ni preveč všeč imamo na voljo še kar nekaj podobnih kostumov, kot so duhovnik, menih ali kardinal. Kostum škof vsebuje dolgo belo haljo, ki ima prav tako dolge rokave. Čez haljo ima oblečeno rdeče ogrinjalo, ki ima na sredini velik bel križ. Poleg kostuma pa dobite zraven tudi velik rdeč klobuk.

Poleg kostuma najdete med dodatki tudi križ, ki ga lahko nosite s seboj kot dodatek h kostumu. Lahko pa se odločite za skupinsko masko in oblečete več različnih cerkvenih kostumov. Na voljo imamo še kardinala, ki ima rdečo kapo, ter 2 različna duhovnika. Seveda pa ne smemo pozabiti še na ženski spol, na voljo imamo tudi nuno. Kostum je trenutno na voljo po super znižani ceni. Ob nakupu večje količine pa se lahko dogovorite še za dodatni popust.

Kostum je na voljo samo v eni velikosti in ta je univerzalna in naj bi ustrezala večini. Spodaj smo vam za lažjo predstavo prilepili tudi tabelo velikosti, tako da lahko preverite točne mere samega kostuma. Univerzalna velikost spada pod velikost L po tej tabeli.

 

TABELA VELIKOSTI

Dodatne informacije

Velikost

Morda vam bo prav tako všeč…

Prijava na e-novičke!

Si želiš najti vse stvari na enem mestu? Ali pa si želiš prejemati posebne ponudbe, nagrade in popuste namenjene le tebi? 

Vse to in še več, ti ponujamo, če se prijaviš na naše e-novičke. Zato, le pohiti in zaupaj nam svoj e-mail.  

Aja, pa da ne pozabim, ker si nam zaupal/a svoj e-mail te ob tem tudi obdarim z 20% ob naslednjem nakupu. Kodo s popustom dobiš v kratkem na svoj e-mail.

Prijava na e-novičke!

Prijava je bila uspešna!