Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Uncategorized
Kapitan Amerika
On Sale
Sale!
%
Off
34
Save €5
5€
5

Kapitan Amerika

Vsebina: enodelni kostum, velikost S in M

Šifra: 901239

14,90 9,90 vklj. z DDV

Počisti

Opis

Kapitan Amerika je kostum, ki je narejen po filmu stotnik Amerika in je med otroci zelo priljubljen. Kostum je namenjen dečkom. Kostum je narejen iz enega dela. Ima enodelno dolgo obleko, ki sega do tal in ima ravno tako dolge rokave. Spodnji del je temno modre barve in je na koncu obarvan z rdečo barvo, zgornji del pa je prav tako temno modre barve, s tem da ima na trebuhu rdeče bele črte in rdeče rokave. Na sredini zgornjega dela ima narisan bel znak. 

Kostum kapitan amerika je na voljo le v dveh velikostih in sicer S (110-120 cm) in (M (120-130 cm. Spodaj smo vam za lažjo predstavo priložili tudi tabelo velikosti, kjer lahko preverite točne mere samega kostuma. Napisane imate točne mere za obseg pasu, obseg prsi, obseg bokov ter višino za katero je primerna določena velikost. Če potrebujete kakšno pomoč pri izbiri velikosti ali glede samega kostuma, nas lahko tudi pokličete. V primeru, da vam naročena velikost ne ustreza, vam lahko kostum kadarkoli tudi zamenjamo za drugo velikost, če je le ta tudi na voljo. Če druge velikosti ni na voljo, lahko po želji izberete tudi drugi kostum.

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let, zaradi možnosti zaužitja manjših delcev. Izdelek ne uporabljati v bližini ognja.


Tabela velikosti

tebela velikosti

 

Dodatne informacije

Velikost

,

Morda vam bo prav tako všeč…

Prijava na e-novičke!

Si želiš najti vse stvari na enem mestu? Ali pa si želiš prejemati posebne ponudbe, nagrade in popuste namenjene le tebi? 

Vse to in še več, ti ponujamo, če se prijaviš na naše e-novičke. Zato, le pohiti in zaupaj nam svoj e-mail.  

Aja, pa da ne pozabim, ker si nam zaupal/a svoj e-mail te ob tem tudi obdarim z 20% ob naslednjem nakupu. Kodo s popustom dobiš v kratkem na svoj e-mail.

Prijava na e-novičke!

Prijava je bila uspešna!