fbpx
Select Page
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Morska deklica

Morska deklica

Vsebina: krilo, majica, velikost S, M in L

Šifra: 901044

17,90 vklj. z DDV

Počisti

Opis

Morska deklica je otroški pustni kostum, ki je namenjen pred vsem deklicam. Kostum morska deklica vsebuje dolgo krilo in majico s kratkimi rokavi. Pravzaprav gre za enodelno obleko. Krilo je zelene barve in ima povsod bleščice. Spodaj je narejeno tako, da je videti kot rep same morske deklice. Zgornji del je vijolične barve in ima enako kot spodnji povsod bleščice. Če vam ta kostum ni všeč pa imamo med otroškimi kostumi na voljo še eno morsko deklico, ki pa si jo lahko ogledate tudi tukaj MODRA MORSKA DEKLICA

Kostum morska deklica je na voljo v kar 3 različnih velikostih in sicer so to S (110-120 cm), M (120-130 cm) in L (130-140 cm). Spodaj imate za lažjo predstavo priloženo tudi tabelo velikosti, kjer imate napisane točne mere kostuma. Napisano imate višino, obseg pasu, obseg prsi ter obseg bokov. Če imate še kakšno vprašanje glede samih velikosti, pa nas lahko tudi pokličete, da vam svetujemo pri izbiri. V primeru, da vam naročeni kostum ne ustreza po velikosti, potem vam ga lahko brez problema tudi zamenjamo za večjega ali manjšega, če je le ta tudi na voljo.

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let, zaradi možnosti zaužitja manjših delcev. Izdelek ne uporabljati v bližini ognja.


Tabela velikosti

tebela velikosti

 

 

Dodatne informacije

Velikost

, ,

Morda vam bo prav tako všeč…

Prijava na e-novičke!

Si želiš najti vse stvari na enem mestu? Ali pa si želiš prejemati posebne ponudbe, nagrade in popuste namenjene le tebi? 

Vse to in še več, ti ponujamo, če se prijaviš na naše e-novičke. Zato, le pohiti in zaupaj nam svoj e-mail.  

Aja, pa da ne pozabim, ker si nam zaupal/a svoj e-mail te ob tem tudi obdarim z 20% ob naslednjem nakupu. Kodo s popustom dobiš v kratkem na svoj e-mail.

Prijava na e-novičke!

Prijava je bila uspešna!