Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Uncategorized
okostnjak z masko

Okostnjak z masko

Vsebina: enodelna obleka z masko, velikost M in L

Šifra: 901373

14,90 vklj. z DDV

Počisti

Opis

Okostnjak z masko je otroški pustni kostum, ki je primeren tako za dekleta, kot tudi za fante. Primeren je pred vsem za tiste otroke, ki si želijo biti nekaj posebnega za pusta, nekaj bolj strašnega. Ali pa si želijo, da jih drugi otroci ne bi prepoznali. Kostum vsebuje enodelno dolgo obleko, ki sega do tal in ima ravno tako dolge rokave. Obleka je v celoti črne barve spredaj pa ima po celem telesu narisane kosti. Poleg obleke dobite zraven tudi belo masko, ki predstavlja okostnjaka. Obleka ima narejeno tudi črno kapuco. Na voljo imamo še en podoben kostum, ki pa ga lahko vidite tukaj OKOSTNJAK

Kostum okostnjak z masko je na voljo v 2 različnih velikostih in sicer M (5-7 let) ter L (8-10 let). Za lažjo predstavo glede samih velikosti smo vam spodaj priložili tabelo velikosti, kjer lahko preverite točne mere kostuma. Napisano imate točno višino za vsako velikost posebej, ter obseg pasu v centimetrih. Če rabite kakšno pomoč glede velikosti ali samega kostum nas lahko tudi pokličete. Pri izbiri velikosti se raje osredotočite na višino otroka, kot pa na starost otroka. V primeru, da vam naročena velikost ne ustreza vam kostum lahko zamenjamo ali pa ga vrnete.

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let, zaradi možnosti zaužitja manjših delcev. Izdelek ne uporabljati v bližini ognja.

Tabela velikosti:

tebela velikosti rubies

Dodatne informacije

Velikost

, ,

Morda vam bo prav tako všeč…

Prijava na e-novičke!

Si želiš najti vse stvari na enem mestu? Ali pa si želiš prejemati posebne ponudbe, nagrade in popuste namenjene le tebi? 

Vse to in še več, ti ponujamo, če se prijaviš na naše e-novičke. Zato, le pohiti in zaupaj nam svoj e-mail.  

Aja, pa da ne pozabim, ker si nam zaupal/a svoj e-mail te ob tem tudi obdarim z 20% ob naslednjem nakupu. Kodo s popustom dobiš v kratkem na svoj e-mail.

Prijava na e-novičke!

Prijava je bila uspešna!