Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Uncategorized
Roza indijanka

Roza indijanka

Vsebina: obleka, pas, naglavni trak, velikost S, M in L

Šifra: 901393

15,90 vklj. z DDV

Počisti

Opis

Roza indijanka je otroški pustni kostum, ki je namenjen deklicam. Kostum vsebuje enodelno obleko, ki je neke srednje dolžine. Sega približno do kolen in ima kratke rokave. Obleka je svetlo rjave barve in ima roza ter modre dodatke na šivih. Poleg obleke dobite zraven še trak, ki se zaveže okoli glave. Trak ima zataknjeno roza indijansko pero. Poleg tega kostuma pa imamo na voljo še en kostum indijanka, ki ga lahko vidite tudi tukaj INDIJANKA OTROŠKA

Kostum roza indijanka je na voljo kar v treh različnih velikostih in sicer S(110-120 cm), M(120-130 cm) in L(130-140 cm). Spodaj smo vam za lažjo predstavo priložili tabelo velikosti, kjer lahko preverite točne mere za vsako velikost posebej. Če imate kakršna koli vprašanja glede samih velikosti, pa nas lahko brez problema tudi pokličete, da vam pomagamo. V primeru, da vam naročeni kostum ne ustreza, vam ga lahko zamenjamo za večjo ali manjšo velikost, če je le ta tudi na voljo.

Preverite še ostalo našo ponudbo, v kateri boste našli tudi kostum indijanke za odrasle in boste tako lahko s svojo hčerko, nečakinjo … tvorili super pustni tim.

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let, zaradi možnosti zaužitja manjših delcev. Izdelek ne uporabljati v bližini ognja.


Tabela velikosti

tebela velikosti

tebela velikosti

Dodatne informacije

Velikost

, ,

Morda vam bo prav tako všeč…

Prijava na e-novičke!

Si želiš najti vse stvari na enem mestu? Ali pa si želiš prejemati posebne ponudbe, nagrade in popuste namenjene le tebi? 

Vse to in še več, ti ponujamo, če se prijaviš na naše e-novičke. Zato, le pohiti in zaupaj nam svoj e-mail.  

Aja, pa da ne pozabim, ker si nam zaupal/a svoj e-mail te ob tem tudi obdarim z 20% ob naslednjem nakupu. Kodo s popustom dobiš v kratkem na svoj e-mail.

Prijava na e-novičke!

Prijava je bila uspešna!