Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Uncategorized
Nuna

Nuna

Vsebina: dolga obleka in pokrivalo, velikost M in L

Šifra: 901206

17,90 vklj. z DDV

Počisti

Opis

Nuna je ženski pustni kostum, ki je namenjen vsem ženskam, ki želijo biti malo bolj zakrite na raznih pustovanjih. Kostum vsebuje dolgo črno obleko, tako kot jo imajo prave nune. Obleka nuna sega do tal, ima dolge rokave in je na zgornjem delu bele barve. Poleg obleke dobite zraven tudi pokrivalo, ki je prav tako enako, kot ga imajo prave nune. Pokrivalo je črne barve in ima belo obrobo. Pokrivalo je tako dolgo, da lahko v celoti zakrijete svoje lase. Kostum je narejen in materiala poliester. Ker se kostum v večini primerov uporablja v zimskem času, je priporočljivo, da spodaj oblečete še kaj toplega. Kostum je tudi raztegljiv.

Če pa bi želeli imeti samo pokrivalo pa ga prav tako lahko kupite na naši strani med dodatki. Pokrivalo si lahko ogledate tudi tukaj POKRIVALO NUNA

Obleka je na voljo samo v dveh različnih velikostih in sicer sta to M in L. Spodaj imate za lažjo predstavo priloženo tudi tabelo velikosti, kjer lahko vidite točne mere za posamezno velikost. Napisano imate točno velikost kostuma, obseg prsi, obseg bokov in obseg pasu. Ostalo pa nam je še nekaj kostumov v univerzalni velikosti, kar pa je popolnoma enako, kot je velikost M.

 


Tabela velikosti

         

Dodatne informacije

Velikost

,

Morda vam bo prav tako všeč…

Prijava na e-novičke!

Si želiš najti vse stvari na enem mestu? Ali pa si želiš prejemati posebne ponudbe, nagrade in popuste namenjene le tebi? 

Vse to in še več, ti ponujamo, če se prijaviš na naše e-novičke. Zato, le pohiti in zaupaj nam svoj e-mail.  

Aja, pa da ne pozabim, ker si nam zaupal/a svoj e-mail te ob tem tudi obdarim z 20% ob naslednjem nakupu. Kodo s popustom dobiš v kratkem na svoj e-mail.

Prijava na e-novičke!

Prijava je bila uspešna!