fbpx
Select Page
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
registrator eco

Registrator Eco Je kvaliteten in samostoječ v ovoju s plastificiranimi barvnimi platnicami. Registrator je nepogrešljiv pripomoček v pisarni ali pa pri domači uporabi, saj omogoča organizirano shranjevanje listov oz dokumentov.  Primeren je za papirje formata A4. Narejen je iz Eco materiala, kar pomeni, da je bolj prijazen okolju, narejen iz bio razgradljivih materialov. Izbirate lahko med 3 različnimi barvami, ki […]

2,99 vklj. z DDV

Počisti

Opis

Registrator Eco

Je kvaliteten in samostoječ v ovoju s plastificiranimi barvnimi platnicami. Registrator je nepogrešljiv pripomoček v pisarni ali pa pri domači uporabi, saj omogoča organizirano shranjevanje listov oz dokumentov.  Primeren je za papirje formata A4.

Narejen je iz Eco materiala, kar pomeni, da je bolj prijazen okolju, narejen iz bio razgradljivih materialov. Izbirate lahko med 3 različnimi barvami, ki so bolj naravne barve, brez umetnih barvil. Na zalogi so vse barve iz slike razen zelena.

Preverite pa še ostalo ponudbo registratorjev tukaj MAPE IN REGISTRATORJI

Dodatne informacije

Barva

, , ,

Morda vam bo prav tako všeč…

Prijava na e-novičke!

Si želiš najti vse stvari na enem mestu? Ali pa si želiš prejemati posebne ponudbe, nagrade in popuste namenjene le tebi? 

Vse to in še več, ti ponujamo, če se prijaviš na naše e-novičke. Zato, le pohiti in zaupaj nam svoj e-mail.  

Aja, pa da ne pozabim, ker si nam zaupal/a svoj e-mail te ob tem tudi obdarim z 20% ob naslednjem nakupu. Kodo s popustom dobiš v kratkem na svoj e-mail.

Prijava na e-novičke!

Prijava je bila uspešna!