fbpx
Select Page
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
registrator nero

Registrator Nero Je kvaliteten in samostoječ v ovoju s plastificiranimi barvnimi platnicami. Je nepogrešljiv pripomoček v pisarni ali pa pri domači uporabi, saj omogoča organizirano shranjevanje listov oz dokumentov.  Primeren je za papirje formata A4. Izbirate lahko med številnimi različnimi barvami registratorja. Preverite pa še ostalo našo ponudbo le teh MAPE IN REGISTRATORJI

2,79 vklj. z DDV

Počisti

Opis

Registrator Nero

Je kvaliteten in samostoječ v ovoju s plastificiranimi barvnimi platnicami. Je nepogrešljiv pripomoček v pisarni ali pa pri domači uporabi, saj omogoča organizirano shranjevanje listov oz dokumentov.  Primeren je za papirje formata A4.

Izbirate lahko med številnimi različnimi barvami registratorja. Preverite pa še ostalo našo ponudbo le teh MAPE IN REGISTRATORJI

Dodatne informacije

Barva

, , , , , , , ,

Morda vam bo prav tako všeč…

Prijava na e-novičke!

Si želiš najti vse stvari na enem mestu? Ali pa si želiš prejemati posebne ponudbe, nagrade in popuste namenjene le tebi? 

Vse to in še več, ti ponujamo, če se prijaviš na naše e-novičke. Zato, le pohiti in zaupaj nam svoj e-mail.  

Aja, pa da ne pozabim, ker si nam zaupal/a svoj e-mail te ob tem tudi obdarim z 20% ob naslednjem nakupu. Kodo s popustom dobiš v kratkem na svoj e-mail.

Prijava na e-novičke!

Prijava je bila uspešna!