Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Uncategorized
Nahrbtnik Bicycle

Nahrbtnik Bicycle

Šifra: 111402

36,90 vklj. z DDV

Na zalogi

Opis

Nahrbtnik Bicycle je primeren bolj za starejše otroke ali odrasle. Uporabite ga lahko za v šolo, bolj primeren je seveda za dijake in študente ali pa ga uporabite za razne sprehode in pohode po naravi. Prostornina nahrbtnika je 22 litrov, tako da lahko notri pospravite kar nekaj stvari. Je črne in temno modre barve, ter ima povsod narisana bela kolesa. Zaradi svojega nevtralnega motiva je primeren tako za fante, kot tudi za punce.

Nahrbtnik Bicycle ima podložene naramnice, katere lahko nastavite na poljubno dolžino. Nahrbtnik ima 2 večja žepa, ki sta ločena z zadrgo in en manjši žep, ki ima ravno tako zadrgo in se nahaja spredaj. Ob strani ima še dva stranska žepka, kamor lahko spravite razne steklenice z vodo in podobno.

 

 

 

Morda vam bo prav tako všeč…

Prijava na e-novičke!

Si želiš najti vse stvari na enem mestu? Ali pa si želiš prejemati posebne ponudbe, nagrade in popuste namenjene le tebi? 

Vse to in še več, ti ponujamo, če se prijaviš na naše e-novičke. Zato, le pohiti in zaupaj nam svoj e-mail.  

Aja, pa da ne pozabim, ker si nam zaupal/a svoj e-mail te ob tem tudi obdarim z 20% ob naslednjem nakupu. Kodo s popustom dobiš v kratkem na svoj e-mail.

Prijava na e-novičke!

Prijava je bila uspešna!