fbpx
Select Page
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories

VSE ZA ŠOLO

VSE ZA ŠOLO

Mlade radovedneže zanima veliko reči. In v šoli vsako leto od septembra do junija z veseljem potešijo njihovo radovednost. A kaj ko brez številnih pripomočkov ne gre! Da vam, staršem in šolarjem, olajšamo nabiranje šolskih potrebščin, smo vse za šolo zbrali na enem mestu. V naši kategoriji Vse za šolo tako najdete vse, kar učenci potrebujejo za shranjevanje in prenašanje šolskih potrebščin. Vse pripomočke, ki so nujni pri pouku različnih predmetov. In tudi vse pripomočke, ki morda niso nujni, bodo pa vašemu radovednemu šolarju vsekakor olajšali in polepšali vse urice, preživete v šoli.

SPLOŠNO O NAŠI PONUDBI

Naš cilj je ponuditi kakovostne šolske potrebščine, ki bodo zadovoljile vse vpletene v šolski proces. Tako učitelje, ki pri svojih urah zahtevajo določene pripomočke, kot tudi starše, ki za svoje otroke seveda želijo najboljše. Predvsem pa naše in vaše najmlajše, da bodo ob kakovostnih, sodobnih in privlačnih šolskih potrebščinah še bolj uživali v šoli in tudi pri šolskem delu doma. Za lažje brskanje so šolske potrebščine razdeljene v več različnih podkategorij: šolske torbe in nahrbtniki, peresnice, zvezki in beležke, barvice in flomastri, pisala, škarje in lepila, radirke in šilčki, risalni blok ter ostali šolski pripomočki. Izbira je vaša!

Za vaše zadovoljstvo ponujamo tudi 1dnevno garancijo za vrnitev izdelkov, brezplačno poštnino pri naročilih nad 70€, hitro dostavo in varen spletni nakup.

14 DNEVNA GARANCIJI

NA VRAČILO BREZ VPRAŠANJ

BREZPLAČNA POŠTNINA

ZA NAROČILO NAD 70€

}

HITRA DOSTAVA

ODPOSLANO ŠE ISTI DAN, VELJA ZA NAROČILA ODDANA DO 14. URE

VAREN NAKUP

VAŠI PODATKI SO VAROVANI

Prijava na e-novičke!

Si želiš najti vse stvari na enem mestu? Ali pa si želiš prejemati posebne ponudbe, nagrade in popuste namenjene le tebi? 

Vse to in še več, ti ponujamo, če se prijaviš na naše e-novičke. Zato, le pohiti in zaupaj nam svoj e-mail.  

Aja, pa da ne pozabim, ker si nam zaupal/a svoj e-mail te ob tem tudi obdarim z 20% ob naslednjem nakupu. Kodo s popustom dobiš v kratkem na svoj e-mail.

Prijava na e-novičke!

Prijava je bila uspešna!