fbpx
Select Page
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories

barvice

Barvice so nepogrešljivi del šolske opreme, ki pa jih morate med letom sigurno kupiti  najmanj dvakrat. Pri nas boste našli barvice različnih proizvajalcev, med najbolj poznane pa sodijo sigurno Jolly. Jolly Kinderfest barvice imamo na voljo v kovinski škatli in sicer lahko izbirate med različnimi pakiranji 12, 24 ali 36 različnih barvic. O njihovi kvaliteti niti ne rabimo kaj več povedati, ker mislim, da jih pozna vsak. Ker so tako zelo kvalitetne in obstojne pa so seveda finančno tudi malce dražje. Potem so tukaj barvice Češke znamke Koh-i-noor, ki so ravno tako kvalitetne in vas ne bodo razočarale. Seveda pa so tudi te barvice na voljo po različnih cenah. Razlog razlike v ceni je lahko količina njihovega pakiranja ali pa debelina in oblika. Na voljo so trikotne ali šest kotne barvice. Poleg navadnih barvic pa lahko izberete tudi malo debelejše barvice, ki so mogoče lažje za začetnike. Debelejše barvice imamo na voljo samo Magic, katerih značilnost je ta, da je konica barvice v različnih odtenkih. Zraven pa dobite še eno dodatno barvico s katero lahko spremenite izgled pobarvane barve. Izbirate lahko tudi med antibakterijskimi barvicami, ki so v teh časih postale pravi hit. Bakterije se na njih ne zadržujejo in se tako tudi ne prenašajo. Potem pa so tukaj še barvice znamke Stabilo. Mislim, da je za to znamko tudi že slišal vsak vsaj enkrat. Gre za nemško znamko, ki poleg barvic ponujajo tudi številna druga pisala in šolske pripomočke. Ponujamo vam širok izbor različnih barvic po super ugodnih cenah. Če z barvicami niste zadovoljni pa vam jih brez problema tudi zamenjamo ali za druge ali pa vam vrnemo denar, po vaših željah. Barvice lahko uporabljate tako v šoli, kot tudi doma. Z njihovo pomočjo lahko rišete ali barvate. Poleg paketov barvic pa vam lahko na vašo željo priskrbimo tudi samo določeno barvo barvic.

Prijava na e-novičke!

Si želiš najti vse stvari na enem mestu? Ali pa si želiš prejemati posebne ponudbe, nagrade in popuste namenjene le tebi? 

Vse to in še več, ti ponujamo, če se prijaviš na naše e-novičke. Zato, le pohiti in zaupaj nam svoj e-mail.  

Aja, pa da ne pozabim, ker si nam zaupal/a svoj e-mail te ob tem tudi obdarim z 20% ob naslednjem nakupu. Kodo s popustom dobiš v kratkem na svoj e-mail.

Prijava na e-novičke!

Prijava je bila uspešna!