fbpx
Select Page
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories

ženski pustni kostumi

V tej kategoriji smo združili številne kostume, ki so bolj ali manj primerni za ženske. Seveda se vsako leto najdejo tudi kakšni moški, ki bolj za hec kot ne, oblečejo tudi kakšen ženski kostum. Na izbiro imamo številne kostume od 9,90€ dalje. Določeni kostumi imajo tako nizke cene, kot jih ne boste našli nikjer. Pustni kostumi so po večini narejeni iz poliestra. Kostumi so raztegljivi in imajo v pasu elastiko, tako da se lahko tudi malce raztegnejo. Kostume imamo na voljo v različnih velikostih vse od XS velikosti pa tudi do XL, tako da se za vsakega najde nekaj. Pri določenih kostumih so na voljo lahko tudi druge velikosti, ki mogoče trenutno niso na zalog, ker imamo nekaj zaloge še po naših poslovalnicah. Če želite kakšno drugo velikost nas kontaktirajte preko telefona in preverili bomo še ostale velikosti. V kategoriji ženski pustni kostumi lahko izbirate med številnimi različnimi kostumi kot so razne druge narodnosti španka, rimljanka ali gejša. Na voljo imamo tudi različne poklice kot so gasilka, policajka, vojakinja in še bi lahko naštevali. Preoblečete pa se lahko tudi v kakšno nad naravno bitje kot je grška boginja, super herojka ali miška. Izbirate lahko med malce bolj kvalitetnimi kostumi, ki so potem tudi malce dražji ali pa med tistimi, ki so malce manj kvalitetni in iz tega razloga potem tudi malce cenejši. Kostume lahko uporabljate v času pustnih karnevalov, ki po navadi potekajo v zimskem času. Pustovanje se je pričelo že dolgo, dolgo časa nazaj. Razlog pustovanja je bil v tem, da so pustne maske skupaj s kurenti pregnale zimo in priklicale pomlad. Pustovanja potekajo po celem svetu, seveda pa je povsod malce drugače. V Ameriki se oblečejo v različne kostume v času noč čarovnic in hodijo od hiše do hiše. Sistem je podoben kot pri nas, le da oni to počnejo pred zimo v času spomina na mrtve. Seveda pa so njihove maske po navadi tudi bolj strašljive, kot pa so naše.

Prijava na e-novičke!

Si želiš najti vse stvari na enem mestu? Ali pa si želiš prejemati posebne ponudbe, nagrade in popuste namenjene le tebi? 

Vse to in še več, ti ponujamo, če se prijaviš na naše e-novičke. Zato, le pohiti in zaupaj nam svoj e-mail.  

Aja, pa da ne pozabim, ker si nam zaupal/a svoj e-mail te ob tem tudi obdarim z 20% ob naslednjem nakupu. Kodo s popustom dobiš v kratkem na svoj e-mail.

Prijava na e-novičke!

Prijava je bila uspešna!